top of page

Απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας για έργο «eTwinning» στο Σχολείο μας

9/10/2019

Πριν λίγες ημέρες μας ειδοποίησαν ότι το έργο eTwinning που εκπονήσαμε το σχ. ετ. 2018-19 και με τίτλο «First Aids For a Polluted MED» που σημαίνει «Πρώτες βοήθειες για την μολυσμένη Μεσόγειο» στην Ε1΄ τάξη του σχολείου μας, βραβεύτηκε με την εθνική ετικέτα ποιότητας. To έργο αυτό έγινε με την συνεργασία τεσσάρων Ισπανικών σχολείων, ενός Ιταλικού και δυο Ελληνικών. Μας τιμάει ιδιαίτερα αυτή η διάκριση, μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για μια καθαρότερη Μεσόγειο, για μια θάλασσα χωρίς πλαστικά και σκουπίδια όπου θα μπορέσουν να επιβιώσουν καλύτερα όλοι οι θαλάσσιοι οργανισμοί μαζί με εμάς που ζούμε στην αγκαλιά της. Το έργο είναι επίσης υποψήφιο και για την Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας.

Για το έργο αυτό εργάστηκαν οι μαθητές της Ε1 τάξης του σχολείου μας με την βοήθεια και την παρότρυνση των  εκπαιδευτικών: Μπάλιου Αποστόλου ΠΕ70, Μαρκοπούλου Παρασκευής ΠΕ06, Σεχίδου Αναστασίας ΠΕ08, Κατσιρντάκη Μιχαήλ ΠΕ86 και βέβαια με την αμέριστη συμπαράσταση του Διευθυντή μας κ. Μποσδελεκίδη Ευστρατίου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού  Έργου 1ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας κ. Δούβλη Γεωργία, για τις καινοτόμες ιδέες της και την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

«Συγχαρητήρια για την ετικέτα ποιότητας! Η θεματολογία του έργου συνάδει με τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης, επίσης,  η ενσωμάτωση στην ύλη σας, η ανάπτυξη και προσέγγιση του έργου είναι επιτυχής και καινοτόμος, όπως επιτυχής είναι και η  συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες του έργου και η χρήση εργαλείων ΤΠΕ για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων«

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα του eTwinning

Please reload

bottom of page