top of page

Εκλογές εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας του κορωνοϊού

15/10/2020

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα με καθημερινές δράσεις σε όλους τους τομείς, ανεβάζοντας τον Σύλλογό μας σε ένα υψηλό και αξιόλογο επίπεδο, προς όφελος των παιδιών μας, γονιών και εκπαιδευτικών. Είναι μια πορεία η οποία δεν πρέπει να βρει εμπόδια μπροστά της. Το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας και προσπαθούμε να το χρησιμοποιούμε συνεχώς, είναι η συνεχής ενημέρωση σας για κάθε θέμα που αφορά τη σχολική κοινότητα.

Για πρώτη φορά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα διεξαχθούν οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής, Ένωσης Γονέων, Σχολικής Επιτροπής και Σχολικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κυριάκος Μπαρμπουνάκης και η σύζυγός του κ. Οικονόμου Ανθή, Software Engineer, Web Application Developer, για ακόμη μια φορά μας βοηθάνε προσφέροντας τις γνώσεις - υπηρεσίες τους και μας προτείνουν το tick-n-vote που είναι μία πρωτότυπη υπηρεσία διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Η εφαρμογή ανήκει στην κατηγορία των λογισμικών ανοικτού κώδικα και φιλοξενείται στην πλατφόρμα εργασιών ανοικτού κώδικα github.com. Αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες διεξαγωγής μιας ψηφοφορίας όπως οι εκλογές ενός συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ.α.

Σύντομα θα ενημερωθείτε με όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα μπορέσετε να δηλώσετε υποψηφιότητα καθώς και για τη διαδικασία on line ψηφοφορίας.

Τέλος θέλουμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα της συμμετοχής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ καθώς έτσι ο Σύλλογός μας θα έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μπορεί να απευθύνεται σε όλους τους σχετικούς με τα σχολικά προβλήματα φορείς.

 

 

Please reload

bottom of page