top of page

Ασφαλή διεξαγωγή δραστηριοτήτων

22/1/2020

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που διεξάγονται οι απογευματινές εξωσχολικές δραστηριότητες του συλλόγου. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως την κύρια ευθύνη την έχει το ΔΣ του συλλόγου καθώς και ο διευθυντής του σχολείου που έχει δώσει την συγκατάθεσή του.

Για τη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων σας γνωστοποιούμε πως οι καθαρίστριες κλειδώνουν κανονικά το κτίριο κατά την αποχώρησή τους στις 16:00 μ.μ..

Γονείς και παιδιά απαγορεύεται να περιμένετε εντός του σχολικού κτιρίου. Θα εισέρχεστε μέσα σε αυτό μόνο όταν προσέλθει ο αντίστοιχος εκπαιδευτικός.

Παράκληση την ώρα που διεξάγοναι οι δραστηριότητες και όσο περιμένετε στο φουαγιέ του σχολείου, μην αφήνετε μικρότερα παιδάκια να παίζουν αμέριμνα, να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες και να κινούνται γενικά στο υπόγειο και στο επάνω όροφο του σχολικού κτιρίου.

Η πόρτα εισόδου - εξόδου που χρησιμοποιούμε είναι αυτή που βρίσκεται δίπλα από τη ράμπα (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) και φροντίζετε πάντα να είναι ελαφρώς μισάνοικτη (γιατί μπαίνουν μέσα οι γάτες) καθώς και για προστασία από το κρύο.

 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

 

Please reload

bottom of page