top of page

Η ώρα της κλήρωσης πλησιάζει

15/5/2019

Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν μέχρι την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διεξαγάγει και φέτος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας.

Τα δώρα πολλά και αξιόλογα, χάρη στη συγκινητική συνεισφορά και ανταπόκριση των επαγγελματιών της γειτονιάς μας αλλά και των γονέων! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Σας ενημερώνουμε ότι η διάθεση των λαχνών εξαντλείται, όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει και να αγοράσει ή να προωθήσει τους εναπομείναντες λαχνούς, ας επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ. Υπεύθυνη διαχείρισης λαχνών η κ. Χάλακα Μυρσίνη 6973/642-073.

Στις 27/5 θα αναρτηθεί η λίστα των δώρων στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ενώ η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της ετήσιας ημερήσιας σχολικής εκδρομής στις 7/6/2019, παρουσία παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, μέσω της παγκοσμίου φήμης και αποδοχής σελίδας radom.org.

Οι τυχεροί αριθμοί θα αναρτηθούν στον εξωτερικό πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://sgk92dimotiko.wixsite.com/goneis92dimotikou καθώς και στο Facebook @goneis.92dim.

Ενώ για την παραλαβή των δώρων, μέλη του ΔΣ θα είναι στο γραφείο του συλλόγου, πρωινές ώρες από τις 08:10 έως και τις 08:30 αμέσως μετά την προσευχή έως και την Πέμπη 13/6. Βασική προϋπόθεση να έχετε μαζί σας τον τυχερό λαχνό.

Please reload

bottom of page