top of page

Γενική συνέλευση - Εκλογές του συλλόγου

25/9/2018

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, καλεί όλους τους γονείς - κηδεμόνες, τη Δευτέρα 1/10/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα Α1 του σχολείου μας, όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

 

Θέματα:

  • Οκονομικός & Διοικητικός απολογισμός για τη διετία 2016-2018.

  • Διενέργεια εκλογών για νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

  • Προγραμματισμός δράσεων του συλλόγου για τη διετία 2018-2020.

  • Συζήτηση για θέματα λειτουργίας του σχολείου που μας αφορούν.

 

Για να παραμείνει ο Σύλλογος μας δυνατός, ζητούμε την συμμετοχή των γονέων που πιστεύουν στο έργο και στη δράση του συλλόγου και δεν τον απαξιώνουν, που αντί να περιμένουν τους άλλους, πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να σκεφτούμε, να συσκεφτούμε, να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε, που μπορούν να δεσμευτούν ότι διαθέτουν δύο, πέντε, δέκα ώρες για την υλοποίηση μιας πρότασης τους και που έχουν τη θέληση και τη διάθεση να διεκδικούν το καλύτερο για τα παιδιά μας και να παρεμβαίνουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά με λύσεις στα προβλήματα του σχολείου μας.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές, μπορούν να υποβάλλουν γραπτή αίτηση στη διεύθυνση του σχολείου, μέχρι 01/10/2018 στις 13:15, για την προετοιμασία των ψηφοδελτίων. Το έντυπο της αίτησης θα το βρείτε εδώ, μπορείτε να το εκτυπώσετε και αφού το συμπληρώσετε να το παραδώσετε είτε στο γραφείο της διεύθυνσης του σχολείου είτε σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.

Μία φορά το χρόνο λοιπόν, είναι υποχρέωση μας και οφείλουμε όλοι μαζί οι γονείς να κουβεντιάζουμε και να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για την λειτουργία του συλλόγου, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί με την στήριξη σας στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών μας και η εξασφάλιση ποιοτικότερου σχολικού περιβάλλοντος. 

Ο σύλλογος εκπροσωπεί τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών δηλαδή όλους εμάς. Στηρίξτε τον με την παρουσία σας που κρίνεται απαραίτητη.

 

* Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 8/10/2018 την ίδια ώρα.

 

 

Με εκτίμηση

 

Το ΔΣ

Please reload

bottom of page