top of page

Τελετή λήξης 2016-2017

15/6/2017

Με μια όμορφη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 , οι μαθητές και οι μαθήτριες του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά.
Τη γιορτή παρακολούθησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι. 

Όλα ήταν υπέροχα και συγκινητικά. Ήταν μια ωραία και ζεστή γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς όχι μόνο για την ξαφνική κακοκαιρία που μας χάλασε ότι ωραίο είχαμε φτιάξει αλλά και κυρίως στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης…. διότι δεν υπάρχει γιορτή λήξης της χρονιάς χωρίς συγκίνηση, ειδικά όταν από τη μια βαθμίδα μεταβαίνουν τα παιδιά στην επόμενη…

Παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση που ετοίμασαν τα παιδιά της ΣΤ'. Η γιορτή έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μαθητών, των δασκάλων, των γονέων και των φίλων του σχολείου έκλεισε μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, εμπειρίες και προκοπή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος, είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι. Σήμερα ανοίγεται ολόφωτος ο δρόμος των διακοπών, χαρείτε με την ψυχή σας τις ομορφιές της ωραίας εποχής.
Παίξτε, γελάστε και απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας.

Ευχόμαστε σε όλους.

Καλό Καλοκαίρι.

Please reload

bottom of page