top of page

Ενημέρωση για την τελετή λήξης

7/6/2017

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, για να αποχαιρετήσουμε μαζί την σχολική χρονιά 2016-2017.

Από τις 19:00 μέχρι και τις 20:30 θα υπάρχει ταχυδακτυλουργός που θα "μαγέψει" τα παιδιά με τα κόλπα του καθώς και μια κοπέλα που θα κάνει face painting σε όποιο παιδάκι το επιθυμεί. Όλα αυτά στο υπαίθριο θεατράκι του σχολείου. Στις 20:45 θα παρακολουθήσουμε την τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της ΣΤ' τάξης. Μια τελετή που περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, αναμνήσεις, απονομές, αποχαιρετισμούς και πολλή συγκίνηση.

Προσκλήσεις θα διατίθενται στην είσοδο του σχολείου. Με την κάθε πρόσκληση ενήλικα δεσμεύεται αντίστοιχα θέση σε τραπέζι, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή ροή  σερβιρίσματος γευμάτων.

Μην παραλείψετε να φυλάξετε το απόκομμα της πρόσκλησής σας γιατί συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της βραδιάς. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι 2 MP3, 2 ακουστικά, 2 ηχεία, 1 κάμερα, 1 power bank και 1 tablet E-Star Memory 7''.

 

Για το τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει η κάθε πρόσκληση συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα :

                           Μενού ενηλίκων  12 €                                                             

Πιάτο με :            1 χοιρινό μπριζολάκι ή χοιρινό σουβλάκι                                                                                           1 σουτζουκάκι                                 

                           1 σουβλάκι κοτόπουλο

                           Γαρνιτούρα : Πατάτες φούρνου και κους κους με λαχανικά          

                           Σαλάτα εποχής (ανά 4 άτομα μια πιατέλα)

                          Ποικιλία τυριών φέτα-κασέρι-μανούρι-ροκφόρ (ανά 4 άτομα μια πιατέλα)                                           Γλυκά ταψιού και φρούτα εποχής

                           Αναψυκτικά, μπύρες, κρασί λευκό και κόκκινο Α΄ κατηγορίας.

                           Παιδικό μενού 3 €

                          1 Τζίσμπεργκερ

                          Πατατάκια

                          1 ατομικό χυμό ή αναψυκτικό

 

Να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από την αύξηση του ΦΠΑ στον χώρο της εστίασης, οι παραπάνω τιμές ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε.

 

 

Please reload

bottom of page