top of page

Απογευματινές δράσεις για τα παιδιά μας

6/2/2017

Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας τον περασμένο Νοέμβριο (3/11/2016) είχαν ραντεβού με τον κ. Τελίδη Ανέστη που είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για Δράσεις Παιδείας με αρμοδιότητες την οργάνωση προγραμμάτων δια βίου μάθησης.

Ένα από τα  θέματα που συζητήθηκαν  ήταν η υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές. 

Αρχικά να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του σχολείου μας, κ. Μποσδελεκίδη Ευστράτιο που έδωσε την συγκατάθεση και βοήθησε στην οργάνωση και υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων και έχει σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών, με διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητικές, εικαστικά, μουσική, χορό θεατρικό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 8 μήνες (δηλαδή μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018) και θα διεξάγετε στο σχολείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η ώρα προσέλευσης είναι 16:30 ή 18:30 και η ώρα αποχώρησης είναι 18:30 ή 20:30 και θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη ταυτότητας του γονέα ή του ατόμου που θα έχετε δηλώσει στο έντυπο της αίτησης. Για την ασφάλεια των παιδιών μας η πόρτα του προαύλιου χώρου θα παραμένει κλειστή όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα και θα φυλάσσεται από σχολικό φύλακα.

Όσοι γονείς/κηδεμόνες το επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής του μαθητή/τριας στον Διευθυντή του Σχολείου από τη Δευτέρα 6/2/2017 έως και την Παρασκευή 10/2/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης κ. Τσιώτα Χρήστο στο 2310/841-498 τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 14:00.

Μπορείτε να βρείτε το έντυπο της αίτησης εδώ

Please reload

bottom of page