top of page

Εκπτωτική κάρτα γονέα

19/12/2016

Αγαπητοί γονείς, από την Τρίτη 20/12/2016 θα έχετε στα χέρια σας την εκπτωτική κάρτα γονέα. Διατίθεται δωρεάν και έχει ισχύει μέχρι την τελευταία ημέρα του σχολικού έτους. Σε κάθε οικογένεια αντιστοιχεί μία μόνο κάρτα.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς από τους γονείς, όπως και η προσφορά χαμηλότερων τιμών από τους επαγγελματίες θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες βιωσιμότητάς της, προσφοράς εργασίας, δημιουργίας σχέσης εμπιστοσύνης και γενικότερα αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχομένων αγαθών και υπηρεσιών.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας και με τα οικονομικά δεδομένα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, να ξέρει μία οικογένεια ότι με την εκπτωτική κάρτα θα έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει μια σημαντική έκπτωση από τα έξοδα της κάθε μήνα αλλά και ο κάθε επαγγελματίας να ξέρει ότι θα έχει «μόνιμη» πελατεία.

Στην ενότητα "Χρήσιμα και άλλα" θα βρείτε την σελίδα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα θα είναι διαρκώς σε εξέλιξη και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους επαγγελματίες αλλά και γονείς και συλλόγους που θα θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Please reload

bottom of page