top of page

Η καλεσμένη του μήνα - Νοέμβριος 2016

25/10/2016

Θέμα: "Προλαβαίνοντας τα προβλήματα συμπεριφοράς και αναπτύσσοντας την αυτοεκτίμηση των παιδιών".

Ο σύλλογος μας στα πλαίσια συνεχούς επιμόρφωσης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, διοργανώνει ομιλίες και παρουσιάσεις βιωματικού τύπου κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Σας προσκαλούμε λοιπόν στην πρώτη ομιλία που θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 16/11/2016 στις 17:00 μ.μ., με ομιλήτρια την κ. Όλγα Παΐζη - Ψυχοπαιδαγωγός m Ed με εξειδίκευση (master) στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές- αυτισμό, Αsperger, από το πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία.
Έχει μετεκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική.
Υπήρξε συνεργάτης στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος. Αποτέλεσε μέλος της επιστημονικής ομάδας εκπόνησης αναλυτικών προγραμμάτων για τον αυτισμό, του παιδαγωγικού ινστιτούτου.
Έχει παρουσιάσει ποικίλες εισηγήσεις για τον αυτισμό συμμετέχοντας σε ημερίδες και σεμινάρια Εξειδίκευσης και Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, γονέων και στελεχών ψυχικής υγείας.
Τα τελευταία 15 χρόνια στα πλαίσια του ιδιωτικού τομέα, παρέχει υπηρεσίες ειδικής διαπαιδαγώγησης σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και συμβουλευτική στους γονείς και στα αδέλφια τους.

Please reload

bottom of page