top of page

Εκπτωτική κάρτα γονέων

13/10/2016

Θέλοντας να βοηθήσουμε όλους τους γονείς του σχολείου μας, ο συλλόγός μας αποφάσισε να συνεργαστεί με εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής μας .

Αν δράσουμε συλλογικά γονείς και εμπορικός κόσμος, υπάρχει από τη μια το οικονομικό όφελος του καταναλωτή, κερδίζοντας και απολαμβάνοντας αξιόλογες εκτπώσεις και από την άλλη το όφελος κάθε μαγαζιού ή επιχείρησης που θα έχει εν δυνάμει εξασφαλισμένο έναν ικανοποιητικό αριθμό πελατών για την κάλυψη βασικών λειτουργικών εξόδων.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς από τους γονείς, θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες βιωσιμότητας, προσφοράς εργασίας, λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη ότι ενδεχομένως κάποιοι να είναι και μέλη του συλλόγου μας. Η αλληλοβοήθεια και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας στη μικρή τοπική κοινωνία που ζούμε είναι για το καλό όλων. Τα οφέλη επιστρέφουν και πάλι στο δικό μας περιβάλλον.

Όλα τα καταστήματα θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας καθώς και στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο κάθε γονέας θα παραλάβει την Εκπτωτική Κάρτα Γονέων που θα εκδώσει ο σύλλογός μας. Η έκτπωση θα είναι επί των αναγραφομένων τιμών και θα αποδίδεται με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας. Η διάρκεια της σύμβασης με τους συνεργάτες όπως και με τα μέλη θα είναι για έναν (1) χρόνο. Θα είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέους υποψήφιους συνεργάτες.

Ας εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον.

 

Please reload

bottom of page