top of page

Ομαδική ασφάλιση μαθητών-τριών

13/10/2016

Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές. Δυστυχώς η πόλη μας έχει την πρωτιά στην ανεργία. Υπάρχουν πολλοί άνεργοι και ανασφάλιστοι γονείς ανάμεσά μας, με συνέπεια να είναι ανασφάλιστα και τα παιδιά. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε το Δ.Σ του συλλόγου, υπάρχει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση, να ασφαλιστούν όλα τα παιδιά του σχολείου με ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε περίπτωση ατυχήματος.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύει για την περίοδο λειτουργίας του σχολείου και καλύπτει:

  • Απώλεια ζωής από ατύχημα.

  • Μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα από ατύχημα.

  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες για ατύχημα, κατά περίπτωση.

  • Οπτική βλάβη από ατύχημα.

  • Οδοντική βλάβη από ατύχημα.

Η κάλυψη θα ισχύει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων καθώς και μία (1) ώρα πριν χτυπήσει το 1ο κουδούνι και μια (1) ώρα μετά φεύγοντας από το σχολείο. Ακόμα ισχύει και κατά την διάρκεια των οργανωμένων μετακινήσεων των μαθητών/τριών σε διάφορες σχολικές εκδηλώσεις, εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες εντός Ελλάδας.

Το ετήσιο μικτό ασφάλιστρο ανά άτομο είναι 2,50 €. Μπροστά από οποιαδήποτε ατυχήματα που δυστυχώς σημειώνονται καθημερινά, το παραπάνω ποσό θεωρούμε πως είναι ελάχιστο. Θα εκδοθεί ένα ομαδικό συμβόλαιο. Η τελευταία σελίδα είναι η συνολική ονομαστική κατάσταση των παιδιών που έχουν ασφαλιστεί.

Θα λάβετε έντυπο όπου θα δηλώσετε την επιλογή σας και θα επιστραφεί πάλι στον/στην δάσκαλο/α της τάξης.

Όσοι γονείς επιθυμείτε την ασφάλιση του παιδιού σας, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 2,5 € το αργότερο μέχρι και τις 28/10/2016 στον/ην δάσκαλο/α της τάξης του κάθε παιδιού. Προκειμένου να εκδοθεί σύντομα το ασφαλιστικό συμβόλαιο στο 1ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Please reload

bottom of page