top of page

Επίσκεψη του Δημάρχου στο σχολείο μας

7/9/2016

Το 92ο Δημοτικό Σχολείο, παρουσιάστηκε σήμερα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σε φορείς αλλά και σε απλούς πολίτες έπειτα από τις εργασίες ανασχεδιασμού που πραγματοποίησε η Coca Cola 3Ε.

Η αναβάθμιση έγινε στο πλαίσιο της δράσης ''Το Σχολείο που θέλεις'' με στόχο να προσφέρει σε μαθητές ένα ασφαλέστερο και πιο φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Έτσι, έγιναν αλλαγές σε κουφώματα, βάφτηκαν ξανά τοίχοι και έγιναν μικροεπισκευές σε όλες τις εγκαταστάσεις του σχολείου, το οποίο έχει 262 μαθητές.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής της Coca Cola 3Ε να βοηθήσει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σχολείου είναι εξαιρετική. Η προσπάθεια αυτή δείχνει πόσο απολύτως απαραίτητη είναι η συνεργασία δημοσίου με ιδιωτικού τομέα σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας". Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μεγαλύτερη επένδυση από τα σχολεία δεν υπάρχει και τόνισε ότι είναι σημαντικό να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα ώστε το παιδί να πηγαίνει με χαρά στο σχολείο.

Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με το εν λόγω πρόγραμμα έχουν ανακαινιστεί από το 2012 12 σχολεία στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Αθήνα.

Please reload

bottom of page