top of page

Ενημέρωση για την ετήσια σχολική φωτογράφιση

20/11/2017

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

όπως κάθε σχολική χρονιά, έτσι και φέτος ο σύλλογος θα μεριμνήσει για την ετήσια ατομική και ομαδική φωτογράφηση των αναμνηστικών φωτογραφιών (τα γνωστά ως πακέτα φωτογραφιών), σε συνεργασία την ίδια περσινή φωτογραφική ομάδα.

Για να μπορέσει να γίνει φωτογράφηση στο χώρο του σχολείου από επαγγελματία φωτογράφο, απαιτείται η απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών/τριών. Χωρίς τη δήλωση συναίνεσης, το παιδί σας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην φωτογράφηση.

Η υπεύθυνη δήλωση όπως αναφέρει, δεν σας υποχρεώνει σε αγορά των φωτογραφιών και άλλων προϊόντων που προκύπτουν από την φωτογράφηση (αναμνηστικά ημερολόγια κλπ).

Συνημμένα θα βρείτε το υπόδειγμα της υπεύθυνης δήλωσης την οποία παρακαλούμε να μας την επιστρέψετε μέσω των δασκάλων του σχολείου των παιδιών σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/11/2017 . Σημείωση: Για κάθε μαθητή αντιστοιχεί μία (1) δήλωση.

Οι μέρες που θα φωτογραφηθούν οι μαθητές όλων των τάξεων, κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του σχολείου είναι :

Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

 

Δεν θα ακολουθήσει επαναληπτική φωτογράφηση

 

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει:

  • 'Εξι 4 έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας για κάθε χρήση.

  • Μία ατομική έγχρωμη φωτογραφία διστάσεων 15*13 εκ.

  • Επιτραπέζιο χειροποίητο ξύλινο καράβι με τη φωτογραφία του παιδιού.

  • Ένα έγχρωμο ψηφιακό δίπτυχο λεύκωμα για τους μαθητές των τάξεων Α' - Β' - Γ' - Δ' και Ε'.

  • Ένα έγχρωμο φηφιακό πολυσέλιδο λεύκωμα διαστάσεων για τους μαθητές της ΣΤ'.

  • Ένα ετήσιο ημερολόγιο με την ομαδική φωτογραφία του κάθε τμήματος

Το παραπάνω πακέτο κοστίζει 8 € για όλους.

Κατ΄εξαίρεση οι οικογένειες που έχουν τρία παιδιά , θα πληρώσουν μόνο για τα δύο (2) παιδιά.

Όλο το πακέτο θα το παραλάβετε μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, μέσω των παιδιών. Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσει ο/η εκπαιδευτικός της κάθε τάξης. Παράκληση οι οικογένειες που έχουν δύο παιδιά να δώσουν το ακριβές ποσό, για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Αν δεν επιθυμείτε την αγορά του πακέτου, παρακαλούμε να επιστραφεί άθικτο στον/ην εκπαιδευτικό.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε προφορικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας syllogos.goneon.kidemonon92@gmail.com

Please reload

bottom of page