top of page

Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας»

1/11/2017

Από τη φετινή σχολική χρονιά το Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Π.Κ.Μ., θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα βιωματικών σεμιναρίων με τίτλο «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» που θα απευθύνεται σε γονείς των παιδιών προσχολικής (νηπιαγωγείου) και σχολικής ηλικίας (δημοτικού). Τα βιωματικά σεμινάρια, στα οποία θα συμμετέχουν ομάδες γονέων από όλη την Κεντρική Μακεδονία, θα πραγματοποιηθούν από παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και κοινωνιολόγους που είναι μέλη του Δικτύου. Οι ομάδες γονέων θα αποτελούνται από 8 ως 12 άτομα και θα συμμετέχουν σε 8 δίωρες συνεδρίες σε προκαθορισμένο χώρο και χρόνο που θα καθορίζεται από τη δυνατότητα της ομάδας σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτές. Στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδευτούν οι γονείς στη διαχείριση της επιθετικότητας των παιδιών, η οποία εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί και σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , εφόσον υπάρξει σχετικό αίτημα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=16202.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Μυρσίνη Χάλακα το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973/ 642-073)
 

 

 

 

Please reload

bottom of page