top of page

Ομαδική ασφάλιση μαθητών-τριών

17/10/2017

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 92ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την ομαδική ασφάλιση για ατυχήματα των μαθητών/τριών.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύει για την περίοδο λειτουργίας του σχολείου και καλύπτει:

  • Απώλεια ζωής από ατύχημα.

  • Μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα από ατύχημα.

  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες για ατύχημα, κατά περίπτωση.

  • Οπτική βλάβη από ατύχημα.

  • Οδοντική βλάβη από ατύχημα.

Η κάλυψη θα ισχύει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων καθώς και μία (1) ώρα πριν χτυπήσει το 1ο κουδούνι και μια (1) ώρα μετά φεύγοντας από το σχολείο. Ακόμα ισχύει και κατά την διάρκεια των οργανωμένων μετακινήσεων των μαθητών/τριών σε διάφορες σχολικές εκδηλώσεις, εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες εντός Ελλάδας.
Το ετήσιο μικτό ασφάλιστρο ανά άτομο είναι 2,50 €. Μπροστά από οποιαδήποτε ατυχήματα που δυστυχώς σημειώνονται καθημερινά, το παραπάνω ποσό θεωρούμε πως είναι ελάχιστο.

Θα εκδοθεί ένα ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και θα μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να ασφαλίσετε τα παιδιά σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής που λάβατε σήμερα καθώς και τα  στοιχεία που απαιτούνται. Τοποθετήστε το ποσό των 2,50 € και το έντυπο αυτό μέσα στο φάκελο και επιστρέψτε το κλειστό, στον/ην εκπαιδευτικό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου το αργότερο.

Please reload

bottom of page