top of page

Εκδρομή της Ε΄ τάξης στη Φλώρινα

15/3/2019

Αγαπητοί γονείς, όπως γνωρίζετε η Ε' τάξη σου σχολείου μας υλοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το "Ταξίδι στη χώρα των λιμνών" και γι' αυτό το λόγο συνεργάζεται με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης του νομού Φλώρινας.

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος το Κ.Π.Ε. Μελίτης αναλαμβάνει για ένα διήμερο τις επισκέψεις και ξεναγήσεις στους κατάλληλους χώρους (Λίμνες Νομού Φλώρινας, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και άλλους χώρους καθώς και επισκέψεις στην πόλη της Φλώρινας και της γύρω περιοχής).

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 20 & 21 Μαϊου 2019 (Δευτέρα και Τρίτη).

Αυτό που εμείς πρέπει να γνωρίζουμε από τώρα είναι πόσοι μαθητές/τριες θα συμμετέχουν (θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα το διήμερο αυτό από ένα γονέα-κηδεμόνα).

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για να υπολογίσουμε το κόστος. Το κόστος μετακίνησης και διαμονής θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Υπολογίζουμε ότι η μετακίνηση και η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην πόλη της Φλώρινας με πρωινό ενός/μιας μαθητή/τριας  και ενός γονέα-κηδεμόνα θα κοστίσει περίπου ογδόντα ευρώ(80 €). Έχουν γίνει προκρατήσεις δωματίων για όλους σε δύο ξενοδοχεία Λύγκος και Φαίδων.

Please reload

bottom of page